EVEN VOORSTELLEN

Wat krijg je als je het geweld van Alice Cooper, de charmes van Crowded House, de vocals van the Beatles en Queen combineert? Dan krijg je goud, Puur goud! 

"Krap bie Kas" is een zo'n band die net even anders is dan de meeste bands.

Niet alleen het repertoire die alle kanten uitgaat maar ook het gebruik van akoestische gitaren zorgen voor een bijzondere sound en de muziek is daar helemaal op aangepast.

En daarmee verzorgen wij een swingend- en afwisselend programma met voor elk wat wils.

 

"Komt nooit weer" was wat we onlangs aankondigden. Anjo Boone heeft de ambitie om zich toe te leggen op componeren en heeft daarom afscheid genomen van "Krap bie Kas".

Wij wensen hem het allerbeste toe en bedanken hem voor zijn geweldige spel, zijn inbreng en humor gedurende ruim 2 decenia.  

 

Patrick Gemser, reeds bekend bij menig muzikant, zaal eigenaar en wie niet. Patrick timmert al 45 jaar aan de weg met een groot collectie aan accoustische- electrische- en basgitaren en prachtige versterkers. Hij heeft zijn sporen in verschillende muziek stromingen verdient en nu bij "Krap bie Kas", welkom Patrick .

 

Peter Veltman, al sinds zijn 12de is hij onafscheidelijk van zijn gitaar. Het geluid van zijn "Taylor" is onmiskenbaar voor "Krap bie Kas" Daarnaast pakt hij net zo makkelijk de mondharmonica. Peter, muzikant en entertainer pur sang.

 

Karel Kerssies, bassist in hart en nieren. Speelt altijd op de achtergrond maar zijn sound staat duidelijk vooraan. En terecht, zijn 5 snarige bas is de dragende kracht van "Krap bie Kas", een volle, ronde sound. Karel is autodidact en voelt vlekkeloos de muziek aan en raakt daarbij altijd de juiste snaar.

 

Jaap Baart, toetsenist en de 3de stem van "Krap bie Kas". De aanvulling van toetsen heeft een enorme invloed op het repertoire en veelzijdigheid van de band. Zijn voorkeur ligt tussen klassiek- en  symfonische rock wat in deze band helemaal tot zijn recht komt. 

 

Richard Daniluk, Zanger, drummer, percussionist en entertainer. Naast "Krap bie Kas" zien we hem ook terug in een Big-Band en een Hard-Rock band.

Met zijn veelzijdigheid vervult hij de meest opvallende rol. 

 

David en Gerrit, geluid freaks eerste klas, sound controllers, decibel beheerders, steeds maar weer op zoek naar "nog beter - nog mooier"..  Zonder hen geen "Krap bie Kas".

 

Judith Spaltman, tekst-editor, controle freak en muziek liefhebber. Dank voor alle genomen moeite.